Schuco Kozijnen

Met Schüco kozijnen combineer je architectuur met design en comfort. Bij Schuco kozijnen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Beide varianten van Schuco zijn van absolute topkwaliteit.

Wij zijn al jarenlang Schuco kozijnen leveranciers en hebben de beste voorwaarden en het meest uitgebreide assortiment.

U kunt bij ons het hele Schüco concept bestellen. Dus ook de profielen die niet op de site vermeld staan.

Voordelen Schuco kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen zijn ideaal voor als je al wat ouder raamwerk hebt die aan vervanging toe zijn en je meer en betere isolatie wilt. Kunststof kozijnen deuren en schuifpuien en kunststof kozijnen ramen zijn duurzaam, vochtbestendig en vaak op termijn goedkoper vergeleken met bijvoorbeeld houten kozijnen.

Ook de Schuco aluminium kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Aluminium kozijnen hebben een zeer goede stabiliteit en de inbraakveiligheid is groot. Daarnaast is zijn ze ook nog een brandwerend.

Als je gaat voor Schuco kozijnen bij Scheer, dan profiteer je van:

  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvende offerte
  • Maatwerk
  • Inclusief glas leverbaar

jaar ervaring

Kozijnen geplaatst

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Waarom Kozijnen via Scheer?

Omdat wij beloven dat u bij ons de beste service krijgt en volledig ontzorgt wordt. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden. 

Bel voor meer informatie:

085-1305687‬‬

Kozijnen belangrijk voor uw huis

Kozijnen laten licht en lucht toe in uw woning. Ze bieden bescherming tegen kou en warmte, en geven een wijds uitzicht naar buiten.

De Schüco kozijnen kunt u kiezen in uw eigen stijl en smaak. Veel mensen kiezen voor een modern en tijdloos design, zodat ze voorlopig niet op hun raamwerk uitgekeken raken.

De kozijnen van Schüco zorgen ook voor een goede isolatie van uw woning. Daarmee bespaart u energie. Dat is goed voor het milieu en het bespaart u een hoop geld. Met kwalitatieve kozijnen krijgt uw woning een fijne uitstraling en wordt uw woning meer waard.

De Schüco kozijnen zijn ook leverbaar met het glas er al in.

Schüco kozijnen laten plaatsen

U vraagt zich ongetwijfeld af hoe die prachtige kozijnen dan in uw huis worden geplaatst, en hoelang dat hele karwei gaat duren. Bij Scheer beloven we dat u de beste service krijgt en volledig ontzorgd wordt.

Dat betekent dat wij al het werk rondom het plaatsen van de kozijnen overnemen en u alleen de keuze voor uw Schüco kunststof kozijnen hoeft te maken. Maar wij denken natuurlijk graag met u mee. Wij hebben al honderden kozijnen geplaatst in alle verschillende soorten en maten.

Bij het kopen van raamwerk telt niet alleen het materiaal maar ook het formaat. Als je de exacte maat kan meten, dan kun je kozijnen online bestellen. Dan krijg je spoedig de kozijnen geleverd. Als zelf meten een probleem is, maar je wil toch nieuwe kozijnen kopen, dan is het beter om het door ons op te laten meten.

De beste service bij Scheer

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw ramen en deuren? Wilt u kunststof kozijnen of aluminium kozijnen? Bij Scheer bent u aan het goede adres en vindt u altijd een kozijn dat bij uw woning past.

Veel van onze producten maken wij direct in onze eigen fabriek. Daarnaast hebben wij voor enkele producten een samenwerking met internationaal erkende leveranciers. Wij onderhouden direct contact met onze klanten voor een zo goed mogelijke afwikkeling van de aanschaf van uw Schüco kozijnen.

Als u gaat voor Schüco kozijnen bij Scheer, dan profiteert u van:

  • Jarenlange ervaring
  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvende offerte
  • Direct contact met ons
  • Maatwerk
  • Inclusief glas leverbaar

Liever raamwerk van een ander merk? Bij Scheer bieden wij, naast Schüco kozijnen, ook kwalitatieve kozijnen van de volgende leveranciers: Reynaers kozijnen, Aluplast kozijnen, K-VISION kozijnen en LB Profile kozijnen.

Klantervaringen

“De complete uitleg en uitgebreide informatie vooraf incl. beeldmateriaal (bezoek thuis door Roel) gaven de doorslag om voor Scheer te kiezen. Hierdoor hadden wij een scherp beeld van welke dakkapel het beste bij ons huis past. Verder alles keurig volgens planning uitgevoerd.”

Fam. Bogie-Kurris, Arnhem

Scheer gekozen uit 4 online aangeboden leveranciers, omdat ze het duidelijkste aanbod hadden en prettig zijn in de communicatie. Zowel tijdens offerte traject als vooraf en tijdens levering makkelijk en prettig contact via whatsapp, telefoon en email. Vriendelijke mensen, goed werk geleverd. Dakkapel, kozijnen en boeidelen van bovenverdieping, al het hout vervangen door keraliet met houtnerf. Ziet er prima uit.

Tjerk , Renkum

“Van de 3 offertes hadden we het beste gevoel bij Scheer Kozijnen. Achteraf kunnen we vaststellen dat we zeer tevreden zijn met onze keuze. Tijdens de voorbereidingen bleken de communicatielijnen kort en kregen we snel antwoord op vragen en erg waardevolle aanvullende adviezen. De uitvoering werd ook vakkundig en conform plan uitgevoerd. Probleempjes (er komt altijd wel iets voor wat niet verwacht was) werden in goed overleg en vakkundig opgelost. Kortom we gaan voor een volgende klus zeker weer langs bij Scheer Kozijnen & Dakkapellen.”

Joost, Arnhem

Neem contact op

Handelstraat 11, 6851 EH, Huissen

085-1305687‬‬

info@prefab-wonen.nl