Kozijnen kopen

Kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van je huis of bedrijfsruimte. Ze zorgen voor licht, kunnen een bepaalde uitstraling aan je woning of bedrijfspand geven en moeten van hoge kwaliteit zijn zodat ze je leven lang meegaan.

Bij ons heb je de keuze uit een zeer breed assortiment kozijnen. Zo werken wij samen met de beste leveranciers: Reynaers kozijnen, Schuco, Aluplast en LB Profile kozijnen. Neem op al deze pagina’s eens een kijkje om het kozijn uit te kiezen dat bij jou past, of neem contact met ons op zodat we samen het beste kozijn voor jou kunnen vinden.

 

LB CONCEPT-82 KUBUS HVL

ALUPLAST

SCHUCO-LIVING

REYNEARS

K-VISION

Keuze voor kozijnen van groot belang

Je ziet steeds meer dat mensen door middel van hun keuze voor kozijnen een bepaalde sfeer in creëren, denk bijvoorbeeld als stalen kozijnen die voor een industriële uitstraling zorgen. Ook als je graag duurzaam wil wonen, zijn de juiste kozijnen voor je deuren of ramen van groot belang.

Goede kozijnen kunnen je ook geld besparen, omdat ze zorgen voor uitstekende isolatie. Als je bijvoorbeeld kiest voor kunststof kozijnen met HR++ glas, dan kan je dat in een gemiddeld rijtjeshuis al zo’n 450 euro per jaar besparen op de energierekening. En dan te bedenken dat goede kozijnen tientallen jaren meegaan. Reken maar uit die winst!

Duurzame kozijnen bestellen

Met kozijnen van hoge kwaliteit die zorgen voor goede isolatie profiteer je niet alleen in de portemonnee. Je bespaart niet alleen in euro’s, maar je gebruikt ook nog eens veel minder gas. Dat is goed voor het milieu.

Omdat de overheid milieuvriendelijke oplossingen wil stimuleren, bestaat er zelfs subsidie voor duurzame kozijnen. Deze subsidie heet de ‘Investeringssubsidie Duurzame Energie’. Je kunt alleen aanspraak maken op deze subsidieregeling als je kiest voor houten, aluminium of kunststof kozijnen. Interesse? Vraag dan in jouw gemeente naar deze subsidiemogelijkheid.

Kunststof kozijnen

Bij Prefab-wonen bieden we allerlei verschillende typen kozijnen aan. Op onze website kun je je oriënteren om te kijken welk type kozijn bij jouw woning of bedrijfspand past. Zoek je een kozijn voor een raam of kozijnen voor tuindeuren of een schuifpui? Geen probleem, onze kozijnen worden op maat gemaakt.

Houten kozijnen

De tijd dat kozijnen altijd van hout zijn is voorbij. Houten kozijnen bestaan nog steeds, maar er zijn vele meer opties. Bij het uitkiezen van kozijnen heb je alle keuze van materialen waarvan de kozijnen gemaakt zijn. Ook een kunststof kozijn met houtnerf is mogelijk, zodat je de voordelen hebt van een kunststof kozijn, en de uitstraling van een houten kozijn. Ook zijn stalen kozijnen en metalen kozijnen tegenwoordig erg populair.

Over het algemeen zijn alle materialen goed, kozijnen van slechte kwaliteit komen nauwelijks nog voor. Het kwaliteitsverschil tussen kozijnen zit hem vooral in het feit dat het ene materiaal een sterkere isolerende werking heeft dan het andere materiaal. Ook hebben sommige materialen voordelen op het gebied van onderhoud. Bij kozijnen kopen en kozijnen online bestellen moet je eigenlijk eerst weten welk materiaal je voorkeur heeft.

Wat kosten kozijnen?

Mooie kozijnen gezien en benieuwd naar het prijskaartje? De kosten voor kozijnen hangen sterk af van het materiaal dat je kiest en het formaat van de kozijnen. Op onze website vraag je heel gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Je krijgt dan direct inzicht in de kosten en mogelijkheden.

Je kunt de kosten drukken door bij jouw gemeente te informeren of je aanspraak kunt maken op een subsidieregeling voor duurzame, milieuvriendelijke kozijnen.

Kozijnen online bestellen

Bij het kopen van kozijnen telt niet alleen het materiaal maar ook het formaat. Als je de exacte maat kan meten, dan kun je heel eenvoudig kozijnen online bestellen. Dan krijg je de kozijnen snel geleverd. Over het algemeen leveren wij vaak binnen twee tot drie weken, op werkdagen.

Als zelf meten een probleem is, maar je wil toch nieuwe kozijnen kopen, dan is het beter om de afmetingen op te laten meten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan doordat een kozijn net niet past. Eenmaal geplaatst, heb je lang plezier van je kozijnen, want kozijnen zijn zeer duurzaam. Je mag er vanuit gaan dat de nieuwe kozijnen bij goed onderhoud decennialang meegaan.

Voordelen van kozijnen bestellen bij ons

Als je kiest voor kozijnen van Prefab-wonen, kies je voor kwaliteit en zekerheid. We leveren maatwerk en zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk ontlast wordt.

  • Jarenlange ervaring
  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvende offerte
  • Direct contact met ons
  • Kozijnen op maat
  • Inclusief glas leverbaar

jaar ervaring

Kozijnen geplaatst

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Waarom Kozijnen via Scheer?

Omdat wij beloven dat u bij ons de beste service krijgt en volledig ontzorgt wordt. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden. 

Bel voor meer informatie:

085-1305687‬‬

Klantervaringen

“De complete uitleg en uitgebreide informatie vooraf incl. beeldmateriaal (bezoek thuis door Roel) gaven de doorslag om voor Scheer te kiezen. Hierdoor hadden wij een scherp beeld van welke dakkapel het beste bij ons huis past. Verder alles keurig volgens planning uitgevoerd.”

Fam. Bogie-Kurris, Arnhem

Scheer gekozen uit 4 online aangeboden leveranciers, omdat ze het duidelijkste aanbod hadden en prettig zijn in de communicatie. Zowel tijdens offerte traject als vooraf en tijdens levering makkelijk en prettig contact via whatsapp, telefoon en email. Vriendelijke mensen, goed werk geleverd. Dakkapel, kozijnen en boeidelen van bovenverdieping, al het hout vervangen door keraliet met houtnerf. Ziet er prima uit.

Tjerk , Renkum

“Van de 3 offertes hadden we het beste gevoel bij Scheer Kozijnen. Achteraf kunnen we vaststellen dat we zeer tevreden zijn met onze keuze. Tijdens de voorbereidingen bleken de communicatielijnen kort en kregen we snel antwoord op vragen en erg waardevolle aanvullende adviezen. De uitvoering werd ook vakkundig en conform plan uitgevoerd. Probleempjes (er komt altijd wel iets voor wat niet verwacht was) werden in goed overleg en vakkundig opgelost. Kortom we gaan voor een volgende klus zeker weer langs bij Scheer Kozijnen & Dakkapellen.”

Joost, Arnhem

Neem contact op

Handelstraat 11, 6851 EH, Huissen

085-1305687‬‬

info@prefab-wonen.nl