Over Scheer

U kunt bij ons terecht voor alle prefab producten, kozijnen & dakkapellen. Wij ontzorgen uw volledige bouw en verhogen zo de waarde van uw huis.

Wat Wij Doen

Prefab Bouw

Voor alle prefab producten kunt u bij ons terecht.

Kozijnen

Bijvoorbeeld aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of van metaal.

Prefab Dakkapellen

Kant en klare dakkapellen die wij in onze eigen fabriek maken.

Volledige ontzorging bij Scheer

In de regio staan wij bekend om onze goede service en dat wij onze klanten volledig ontzorgen. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden.

Veel van onze producten maken wij direct on onze eigen fabriek. Daarnaast hebben wij voor enkele producten een samenwerking met internationaal erkende leveranciers.

Prefab-wonen.nl is een initiatief van Scheer Dakkapellen. Omdat wij al jarenlang niet alleen meer dakkapellen plaatsen, bieden wij nu ook actief onze Tiny Housen en Kozijnen aan. Mocht u hier vragen over hebben, dan vernemen wij dat natuurlijk graag.

Voor onze dakkapellen kijkt u op dakkapellen-offerte.nl, wilt u meer informatie over onze andere producten, vraag dan vrijblijvend informatie aan via deze website.

“Enige leverancier met juiste advies over vergunning en hielp bij het vinden van architect die de tekeningen in orde maakte. Vriendelijk, veel keuze mogelijkheden en voelde vertrouwd. En dat hebben ze waar gemaakt in het resultaat. De buurt vind het ook netjes staan, weinig tot geen overlast bij plaatsen.”

Sebastiaan – Nijmegen