Prefab aanleunwoningen

Prefab aanleunwoningen zijn de ideale oplossing voor senioren die willen genieten van zelfstandig wonen, maar toch de ondersteuning nodig hebben die een zorginstelling kan bieden. Bij onze prefab aanleunwoningen is alles tot in de puntjes verzorgd, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe woning.

Een van de grootste voordelen van prefab aanleunwoningen is dat ze snel en efficiënt gebouwd kunnen worden. De woning wordt namelijk vooraf in de fabriek gebouwd, waardoor er minder bouwtijd op locatie nodig is. Dit betekent dat u snel kunt verhuizen naar uw nieuwe thuis en minder overlast ervaart tijdens de bouwperiode.

 

Flexibiliteit in ontwerp

Onze aanleunwoningen zijn volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Of u nu een extra slaapkamer, een aangepaste badkamer of een ruimere keuken nodig heeft, alles is mogelijk bij ons.

Een ander groot voordeel van onze prefab aanleunwoningen is dat ze duurzaam en energiezuinig zijn. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technologieën, zijn onze woningen goed geïsoleerd en voorzien van energiezuinige installaties. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening voor u, maar ook een beter milieu voor ons allemaal.

jaar ervaring

Aanleunwoningen geplaatst

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Waarom prefab bouw via Scheer?

Omdat wij beloven dat u bij ons de beste service krijgt en volledig ontzorgt wordt. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden. 

Klantervaringen

“De complete uitleg en uitgebreide informatie vooraf incl. beeldmateriaal (bezoek thuis door Roel) gaven de doorslag om voor Scheer te kiezen. Hierdoor hadden wij een scherp beeld van welke dakkapel het beste bij ons huis past. Verder alles keurig volgens planning uitgevoerd.”

Fam. Bogie-Kurris, Arnhem

Scheer gekozen uit 4 online aangeboden leveranciers, omdat ze het duidelijkste aanbod hadden en prettig zijn in de communicatie. Zowel tijdens offerte traject als vooraf en tijdens levering makkelijk en prettig contact via whatsapp, telefoon en email. Vriendelijke mensen, goed werk geleverd. Dakkapel, kozijnen en boeidelen van bovenverdieping, al het hout vervangen door keraliet met houtnerf. Ziet er prima uit.

Tjerk , Renkum

“Van de 3 offertes hadden we het beste gevoel bij Scheer Kozijnen. Achteraf kunnen we vaststellen dat we zeer tevreden zijn met onze keuze. Tijdens de voorbereidingen bleken de communicatielijnen kort en kregen we snel antwoord op vragen en erg waardevolle aanvullende adviezen. De uitvoering werd ook vakkundig en conform plan uitgevoerd. Probleempjes (er komt altijd wel iets voor wat niet verwacht was) werden in goed overleg en vakkundig opgelost. Kortom we gaan voor een volgende klus zeker weer langs bij Scheer Kozijnen & Dakkapellen.”

Joost, Arnhem

Neem contact op

Handelstraat 11, 6851 EH, Huissen