Prefab Tiny House

Ben je op zoek naar een compacte, duurzame en unieke woning die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en wensen? Overweeg dan zeker onze prefab Tiny Houses! Deze kleine woningen zijn ideaal voor mensen die houden van een minimalistische levensstijl en de voordelen van een kleine voetafdruk willen ervaren.

Onze Tiny Houses zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het gebruik van prefab elementen maakt het mogelijk om snel en efficiënt te bouwen, waardoor je jouw Tiny House binnen de kortste keren kunt betrekken.

Een van de grootste voordelen van onze prefab Tiny Houses is dat ze volledig aanpasbaar zijn. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en indelingen om jouw Tiny House precies zo te maken als jij wilt. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een landelijke stijl wilt, alles is mogelijk!

 

Duurzaam en milieuvriendelijk

Onze Tiny Houses zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk. Door hun compacte formaat gebruiken ze minder energie en water dan traditionele woningen, waardoor ze zeer milieuvriendelijk zijn. Bovendien zijn de meeste van onze Tiny Houses voorzien van zonnepanelen, waardoor je jouw eigen energie kunt opwekken en jouw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Een ander groot voordeel van onze prefab Tiny Houses is hun mobiliteit. Dankzij hun compacte formaat en lichte gewicht kun je de meeste van onze Tiny Houses gemakkelijk verplaatsen. Dit maakt ze ideaal voor mensen die vaak van locatie willen veranderen of graag een tweede woning willen hebben op een mooie plek in de natuur.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een prefab Tiny House? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek vandaag nog de voordelen van een prefab Tiny House en creëer jouw eigen unieke leefomgeving!

jaar ervaring

Tiny houses geplaatst

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Waarom prefab bouw via Scheer?

Omdat wij beloven dat u bij ons de beste service krijgt en volledig ontzorgt wordt. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden. 

Klantervaringen

“De complete uitleg en uitgebreide informatie vooraf incl. beeldmateriaal (bezoek thuis door Roel) gaven de doorslag om voor Scheer te kiezen. Hierdoor hadden wij een scherp beeld van welke dakkapel het beste bij ons huis past. Verder alles keurig volgens planning uitgevoerd.”

Fam. Bogie-Kurris, Arnhem

Scheer gekozen uit 4 online aangeboden leveranciers, omdat ze het duidelijkste aanbod hadden en prettig zijn in de communicatie. Zowel tijdens offerte traject als vooraf en tijdens levering makkelijk en prettig contact via whatsapp, telefoon en email. Vriendelijke mensen, goed werk geleverd. Dakkapel, kozijnen en boeidelen van bovenverdieping, al het hout vervangen door keraliet met houtnerf. Ziet er prima uit.

Tjerk , Renkum

“Van de 3 offertes hadden we het beste gevoel bij Scheer Kozijnen. Achteraf kunnen we vaststellen dat we zeer tevreden zijn met onze keuze. Tijdens de voorbereidingen bleken de communicatielijnen kort en kregen we snel antwoord op vragen en erg waardevolle aanvullende adviezen. De uitvoering werd ook vakkundig en conform plan uitgevoerd. Probleempjes (er komt altijd wel iets voor wat niet verwacht was) werden in goed overleg en vakkundig opgelost. Kortom we gaan voor een volgende klus zeker weer langs bij Scheer Kozijnen & Dakkapellen.”

Joost, Arnhem

Neem contact op

Handelstraat 11, 6851 EH, Huissen