LB-Profile  Kozijnen

Onze Lb-profile kozijnen zijn robuuste kozijnen, met name vanwege de hoekige vorm en de rechte ‘dagkant’. De Lb-profile kozijnen zijn van hoogstaande kwaliteit en zorgen ook voor goede isolatie.

Wij zijn al jarenlang Aluplast kozijnen leveranciers en hebben de beste voorwaarden en een uitgebreid assortiment.

De Lb-profile kozijnen zijn van kunststof en loodvrij. Bovendien is het kozijn te recyclen aan het einde van zijn levensduur.

Voordelen Lb-profile kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen deuren en schuifpuien en kunststof kozijnen ramen zijn duurzaam, vochtbestendig en vaak op termijn goedkoper vergeleken met bijvoorbeeld houten kozijnen.

De Lb-profile kozijnen kenmerken zich door de robuuste vorm en de rechte lasverbindingen, zowel binnen als buiten. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, inbraakbestendig en brandwerend.

Een keuze voor Lb-profile kozijnen is tevens een groene keuze. De leverancier zet zich in voor een beter milieu door onder meer productieafval te recyclen en ook het verpakkingsmateriaal van klanten mee retour te nemen en te recyclen.

Lb-profile heeft aantal zeer gewilde en kwalitatief hoogstaande profielen: CONCEPT-82 KUBUS HVL, CONCEPT-82 XT NL en PCD 82

  • Inbouwdiepte120 mm
  • InbraakwerendheidKlasse 2
  • Luchtdichtheid450 Pa tot 600 Pa
  • Glasopnamestandaard 52 mm
  • IsolatiewaardeUw van 0.78 W/m2K

   jaar ervaring

   Kozijnen geplaatst

   Vrijblijvende offerte aanvragen?

   Impressies

   Omdat wij beloven dat u bij ons de beste service krijgt en volledig ontzorgt wordt. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden. 

   Bel voor meer informatie:

   085-1305687‬‬

   Waarom Kozijnen via Scheer?

   Omdat wij beloven dat u bij ons de beste service krijgt en volledig ontzorgt wordt. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden. 

   Bel voor meer informatie:

   085-1305687‬‬

   Kozijnen belangrijk voor uw huis

   Kozijnen laten licht en lucht toe in uw woning. Ze bieden bescherming tegen kou en warmte, en geven een wijds uitzicht naar buiten.

   De Lb-profile kozijnen kunt u kiezen in uw eigen stijl en smaak. Veel mensen kiezen voor een modern en tijdloos design, zodat ze voorlopig niet op hun raamwerk uitgekeken raken.

   De kozijnen van Lb-profile zorgen ook voor een goede isolatie van uw woning. Daarmee bespaart u energie. Dat is goed voor het milieu en het bespaart u een hoop geld. Met kwalitatieve kozijnen krijgt uw woning een fijne uitstraling en wordt uw woning meer waard.

   Lb-profile kozijnen laten plaatsen

   U vraagt zich ongetwijfeld af hoe die prachtige kozijnen dan in uw huis worden geplaatst, en hoelang dat hele karwei gaat duren. Bij Scheer beloven we dat u de beste service krijgt en volledig ontzorgd wordt.

   Dat betekent dat wij al het werk rondom het plaatsen van de kozijnen overnemen en u alleen de keuze voor uw Lb-profile kunststof kozijnen hoeft te maken. Maar wij denken natuurlijk graag met u mee. Wij hebben al honderden kozijnen geplaatst in alle verschillende soorten en maten.

   Bij het kopen van raamwerk telt niet alleen het materiaal maar ook het formaat. Als je de exacte maat kan meten, dan kun je kozijnen online bestellen. Dan krijg je spoedig de kozijnen geleverd. Als zelf meten een probleem is, maar je wil toch nieuwe kozijnen kopen, dan is het beter om het door ons op te laten meten.

   De beste service bij Scheer

   Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw ramen en deuren? Wilt u kunststof kozijnen of aluminium kozijnen? Bij Scheer bent u aan het goede adres en vindt u altijd een kozijn dat bij uw woning past.

   Veel van onze producten maken wij direct in onze eigen fabriek. Daarnaast hebben wij voor enkele producten een samenwerking met internationaal erkende leveranciers. Wij onderhouden direct contact met onze klanten voor een zo goed mogelijke afwikkeling van de aanschaf van uw Lb-profile kozijnen.

   Als u gaat voor Lb-profile kozijnen bij Scheer, dan profiteert u van:

   • Jarenlange ervaring
   • 5 jaar garantie
   • Vrijblijvende offerte
   • Direct contact met ons
   • Maatwerk
   • Inclusief glas leverbaar

   Liever raamwerk van een ander merk? Bij Scheer bieden wij, naast Lb-profile kozijnen, ook kwalitatieve kozijnen van de volgende leveranciers: Reynaers kozijnen, Aluplast kozijnen, K-VISION kozijnen en Schuco kozijnen.

   Klantervaringen

   “De complete uitleg en uitgebreide informatie vooraf incl. beeldmateriaal (bezoek thuis door Roel) gaven de doorslag om voor Scheer te kiezen. Hierdoor hadden wij een scherp beeld van welke dakkapel het beste bij ons huis past. Verder alles keurig volgens planning uitgevoerd.”

   Fam. Bogie-Kurris, Arnhem

   Scheer gekozen uit 4 online aangeboden leveranciers, omdat ze het duidelijkste aanbod hadden en prettig zijn in de communicatie. Zowel tijdens offerte traject als vooraf en tijdens levering makkelijk en prettig contact via whatsapp, telefoon en email. Vriendelijke mensen, goed werk geleverd. Dakkapel, kozijnen en boeidelen van bovenverdieping, al het hout vervangen door keraliet met houtnerf. Ziet er prima uit.

   Tjerk , Renkum

   “Van de 3 offertes hadden we het beste gevoel bij Scheer Kozijnen. Achteraf kunnen we vaststellen dat we zeer tevreden zijn met onze keuze. Tijdens de voorbereidingen bleken de communicatielijnen kort en kregen we snel antwoord op vragen en erg waardevolle aanvullende adviezen. De uitvoering werd ook vakkundig en conform plan uitgevoerd. Probleempjes (er komt altijd wel iets voor wat niet verwacht was) werden in goed overleg en vakkundig opgelost. Kortom we gaan voor een volgende klus zeker weer langs bij Scheer Kozijnen & Dakkapellen.”

   Joost, Arnhem

   Neem contact op

   Handelstraat 11, 6851 EH, Huissen

   085-1305687‬‬

   info@prefab-wonen.nl